Paljasjalkajuoksun aloittaminen, alkeet ja tekniikka – ilmainen opas

Paljasjalkajuoksun aloittaminen kiinnostaa, mutta miten päästä helposti alkuun? Opas paljasjalkajuoksuun on ollut monen toivelistalla – nyt voit saada sähköpostilla 4-osaisen, ilmaisen oppaan paljasjalkajuoksun aloittamisen avuksi!

Kuten olet todennäköisesti jo huomannut itse kokeilemalla tai näitä sivuja lukemalla, ihan niin yksinkertaista asia ei valitettavasti ole. Olet oppinut suurella todennäköisyydellä vuosien kenkien käytön myötä juoksutekniikan, joka ei sovi paljasjalkajuoksuun ja paljasjalkakengille.

Esimerkiksi afrikkalaiset juoksijat, jotka eivät ole koskaan käyttäneet juoksukenkiä elämänsä aikana, juoksevat puhtaalla paljasjalkatekniikalla. (Ja tunnetusti siitä huolimatta – tai ehkäpä ennemminkin sen auttamana – erittäin nopeasti…)

Monet näistä paljasjalkajuoksijoista, jotka ovat sittemmin siirtyneet käyttämään juoksukenkiä kilpailu-urallaan, ovat siitä huolimatta säilyttäneet paljasjalkatekniikan.

Meidän muiden kohdalla paljasjalkajuoksun aloittaminen ja paljasjalkakenkien turvallinen käyttö kuitenkin edellyttää, että opettelet uuden (tai oikeastaan siis vanhan ja luonnollisen, mutta pois-oppimasi) juoksutekniikan hyvin.


Paljasjalkajuoksu-oppaan aiheet:

1. Paljasjalkajuoksun aloittaminen, alkeet ja perustekniikka
2. Tyypilliset aloittelijan ongelmat ja virheet paljasjalkajuoksussa ja paljasjalkakenkien käyttöönotossa
3. Paljasjalkajuoksun edistyneempi tekniikka sekä alamäki- ja ylämäkijuoksu
4. Paljasjalkajuoksun terveysriskejä ja -kysymyksiä, sekä tutkimuksia aiheesta

Tämän lisäksi saat 6-sivuisen oppaan Paljasjalkakenkien puhdistus, pesu sekä hajunpoisto:

Paljasjalkakenkien puhdistaminen 3Dcover small e1498596517132
  • Pesuohjeet ja -varoitukset eri paljasjalkakenkämerkeille
  • Miten sitkeä haju poistetaan “soodataskuilla”

Oletko valmis aloittamaan?

Liity satojen muiden lukijoidemme joukkoon, täytä yhteystietosi alle ja saat sähköpostiisi uuden opasartikkelin kahden päivän välein sekä toisinaan uusia päivityksiä paljasjalkakengät.netistä.

Emme koskaan myy tai luovuta osoitettasi eteenpäin. Voit myös lopettaa tilauksen milloin tahansa jokaisessa viestissä olevan peruutuslinkin kautta.