Injinji-sukat

Injinji_logo

Injinji-sukat ovat erinomaiset sukat paitsi paljasjalkakenkiin (esim. Vibram Five Fingers) myös mihin tahansa kenkiin. Ne sopivat loistavasti eri lajeihin, aina juoksusta ja triathlonista joogaan, pilatekseen, seikkailu-urheiluun, golfiin ja tanssiin.

Injinji-sukkia löytyy esimerkiksi Partioaitasta.

Injinji lausutaan englantilaisittain In-gin-gee, ja on afrikkalainen termi joka kuvaa rummuttavan ringin kohokohtaa, esityksen huippua, jolloin kaikki osallistujat ovat yhdessä rytmissä ja liikkuvat yhteen tahtiin ja ovat ”yhtä”. Injinji on yrityksenä omistautunut auttamaan liikunnan harrastajia saavuttamaan henkilökohtaisen huippunsa tarjoamalla 5-varpaista sukkaa jonka muotoilu ja saumaton sekä kitkaa välttävä kosketuspinta antavat jalan suoriutua luonnollisesti ja tehokkaasti minkä tahansa kengän sisällä.

Injinji-varvassukka Mini-Crew Musta

Nämä ovat Injinjin varvassukkien erityisominaisuuksia:
-Oikea varpaiden asento (onnellisemmat ja terveemmät jalat)
-Ylivertainen kosteuden imeytyminen (kuivemmat ja vähähajuisemmat jalat)
-Parempi ryhti, parempi tasapaino (saat varpaistasi kaiken irti!)
-Rakkojen ja hiertyminen esto (vähentää kipuja jaloissa)
-Luonnollinen tuntu (sukat tuntuvat luonnolliselta ja muokkautuvat mihin tahansa kenkiin)

Injinjin tavoitteena on ollut tehdä biomekaanisesti ja lääketieteellisesti kehittynyt tuote, joka mahdollistaisi jalan toiminnan parhaimmillaan. Alkuperäisen The Original Performance Toesock -varvassukan valmistaja Injinji muokkasi perinteisen sukan perusrakennetta, muotoa ja kuitumateriaalia.

”Jalkojen optimoitu terveys on avain yleiseen hyvinvointiimme. Varvassukkamme tarjoavat jokaisen käyttäjän varpaille hyvän asennon, mikä parantaa ryhtiä, otetta ja tasapainoa sekä vahvistaa jalkaterän ja jalan lihaksia. Injinji-varvassukka myös parantaa verenkiertoa ja vähentää kosteutta sekä ihon hankautumista.” –Injinjin toimitusjohtaja Jason Battenfield

Viiden vuoden laajamittaisen tutkimustyön ja kenttätestauksen jälkeen Injinji Performance Toesock™ sai vuonna 2004 tunnustusta innovatiivisesta muotoilustaan kahden muotoilupatentin muodossa, joista toinen koski innovatiivista AIS: (Anatomical Interface System™) –teknologiaa.

Pian lääketieteellinen yhteisö seurasi perässä ja myönsi Injinjin Performance Toesock™ -varvassukalle arvostetun Yhdysvaltalaisen jalkaterapian lääketieteellisen yhdistyksen (APMA) Seal of Acceptance –hyväksynnän vuonna 2008.

Injinjin oma podiatrian eli jalkaterapian konsultti Tohtori Brenner kertoo: “Suurin osa tapauksista joita näen työssäni jalkaterapeuttina olisi voitu estää jos potilas olisi vain kiinnittänyt vähän enemmän huomiota jalkojen hoitoon. Aivan kuten renkaat autossa tai rakennuksen perusta, ilman jalkoja vartalomme ei yksinkertaisesti toimi – meidän pitäisi alkaa arvostamaan ja suojaamaan jalkojamme.” Tohtori Brenner on Diabetic Foot Research –instituutin perustaja ja johtaja Glendalessa, Yhdysvalloissa.

Olitpa sitten ammattilainen tai liikunnan harrastaja joka haluaa parantaa suoritustaan, kokonaisvaltainen hyvinvointisi alkaa jalkojesi huolenpidosta.

Jalkojen hoito ja niistä huolehtiminen ei ainoastaan ehkäise kivuliaita vaivoja, vaan myös ennaltaehkäistä vakavampia terveysongelmia. Injinji jatkaa omistautumistaan jalkojen terveyden puolestapuhujana kahdesti patentoitujen tuotteidensa avulla, mukaanlukien palkintoja kerännyt Performance Toesock™ -sarja, Outdoor-sarja, Liner-sarja, Travel-sarja, Yoga-sarja sekä Compression-sarja.

Injinji-sukkia löytyy esimerkiksi Partioaitasta.


Optimized with PageSpeed Ninja