Pediped lasten paljasjalkakengät

Angela ja Brian Edgeworth perustivat lasten paljasjalkakenkämerkin Pediped Footwearin vuonna 2004, koska halusivat lapsilleen terveyttä edistävät kengät. He halusivat luoda paljain jaloin kulkemiselle varteenotettavan vaihtoehdon, koska lääkärit suosittelivat paljain jaloin kävelemistä tai pehmeitä nahkapohjaisia kenkiä. Koska vaihtoehtoja oli niin vähän, he keksivät itse vaihtoehdon.

Pediped on tutkinut ja testannut erilaisia materiaaleja Memory foam -pohjallisista ekologisiin, vedenkestäviin ja konepestäviin kenkiin. Niihin käytetään ainoastaan korkealaatuisinta nahkaa. Pediped on ollut lastenkenkävalmistajana ensimmäisten joukossa saamassa American Podiatric Medical Associationin myöntämän Seal of Acceptance -hyväksynnän jalkojen hyvinvoinnin edistämisestä.

Pedipedillä on kolme jalkinemallistoa, jotka kuuluvat Pediped Footwear Systemiin. Jokainen on suunniteltu eri kävelyvaihetta varten. Uutuuksia ovat uusi pohja Originals -mallistossa sekä laajennettu Adventure Line -mallisto. Värejä on laidasta laitaan metallinhohtoisista kirkkaisiin ja räikeisiin väreihin.

1. Pediped Originals
Tämä tuotemallisto on ideaali vauvoille ja lapsille, jotka opettelevat kävelemään. Lastenlääkärit sekä podiatrit suosittelevat näissä kengissä käytettyjä pohjia, koska ne imitoivat hyvin paljain jaloin kulkemista. Pohjissa on liukuesteet ja kengät on tehty luonnollisesta, korkealaatuisesta nahasta.

pediped_originals

2. Pediped Grip ‘n’ Go™
Tämä mallisto soveltuu parhaiten taaperoikäiselle, jonka kävely alkaa olla jo itsevarmempaa. Kengissä on kaikki samat hyödyt kuin Originaleissakin, mutta niissä on sovellettu lisäksi G2 ™ teknologiaa, mikä tarkoittaa sitä, että pohja on kumia ja pyöristetyt reunat imitoivat lapsen jalan mallia. Lisäksi niissä on tukeva kantaosa sekä pehmeä varvasosa, joka mahdollistaa varpaiden tarttuvuuden lattiaan esimerkiksi varpaille noustessa. Uusia malleja on yli 15 ja tarjolla on niin metallisen värisiä sandaaleita, klassisempia malleja kuin uusia urheilullisia tyylejäkin.

pediped_gripNgo

3. Pediped Flex
Nämä kengät ovat erittäin hyvät itsevarmoille kävelijöille. Niissä on pehmeät, kevyet ja taipuisat kumipohjat sekä pehmeä kaarituki, jotka varmistavat kenkien mukavuuden ja jalkojen turvallisen kehityksen. Flex -mallistossa on yli 60 eri tyyliä metallinvärisistä kirkkaisiin. Suositun Adventure Line -malliston vedenkestävien, ekologisten kenkien mallisto on sekin laajentunut 15 eri tyylillä.

pediped_flex


Optimized with PageSpeed Ninja