Camper Peu – ympäristöystävälliset minimalistikengät

Camper on espanjalainen perheyritys, joka perustettiin vuonna 1975, mutta sen arvot ja kengänvalmistustaidot ulottavat juurensa 120 vuoden päähän. Vuonna 1981 perustettiin ensimmäinen Camperin liike Barcelonaan. Vuonna 1992 yritys laajensi ulkomaille: Lontooseen, Pariisiin ja Milanoon. Nykyään Camper on Espanjassa tämän osa-alueen seniori, joka on kasvanut rauhallista tahtia ilman keskeytyksiä neljän sukupolven ajan. Yrityksellä on yli 300 liikettä 30 maassa.

Camper Peu on mallisto, jonka kengät ovat mukavia ja korostavat persoonallista tyyliä ollen samalla ympäristöystävälliset. Kenkien tausta-ajatuksena ovat yksinkertaisuus sekä ekologisuus. Ekologisuus ei ole ainoastaan mainospuhetta: kenkien valmistuksessa valvotaan tarkkaan, että ne tehdään täysin luonnonmukaisista materiaaleista, jotka kunnioittavat ympäristöä ja sen resursseja. Kaikille Camper Peu -kengille on ominaista että ne ovat leveät kärjestä. Niissä on myös joustavat nauhat, jotta sitominen olisi mukavampaa.

Camperin kengät ovat mukavia, käytännöllisiä ja sopivat erilaisiin tilanteisiin ja tyyleihin. Kenkä mukautuu jalan luuston ja liikkeiden mukaisesti ja pohja on suunniteltu erityisesti siten, että se mahdollistaa hyvän maakontaktin. Camperin kengät on tarkoitettu erityisesti kävelyä varten ja tuotteet on ryhmitelty ”konseptien mukaan. Jotkut mallit muuttuvat vähemmän kuin muut – Camaleón, Pelotas, TWS, Brothers, Industrial, Wabi. Toiset uudistuvat useammin ja radikaalimmin trendien mukaan.

Löydät Camper-kengät:Zalando | Spartoo.fi | Footway.fi

Suosituimpia Camper -tuotteita ovat:

Camper Peu Cami Shoe

Camper Peu Cami Shoe mukailee luonnollisella tavalla jalan muotoa pehmeällä nahkapäällisellä ja hengittävällä nahkavuorauksella. Joustavat nauhat yhdistettynä joustavaan kumipohjaan tukevat jalkaa ja antavat mukavuutta.

camper_cami

Camper Pelotas

Pelotas -kenkämallistoon on käytetty inspiraationa urheilun pioneereja ja jokainen Pelotas -malli on suunniteltu olemaan persoonallisesti omanlaisensa.

Camper_pelotas

Camper Twins

Twinsit ovat kaksi uniikkia kenkää, jotka ovat hieman erilaiset, mutta ne myydään tietenkin aina yhdessä. Vuodesta 1988 asti on suunniteltu uusi ja uniikki malli joka vuosi.

camper_twins

Camper Wabi

Camper Wabit ovat tohvelimaiset ja mukavat kengät. Mallista on sekä erilaisia sisä- että ulkoversioita. Wabi on japanilainen sana ja tulee verbistä ”Wabiru”, joka tarkoittaa ”pyytää anteeksiantoa”. Camper tarkoitti nimellä yksinkertaisuutta, vaatimattomuutta ja aitoutta. Kenkä on 100 % anatominen ja ergonominen.

camper_wabi2

Camaleón

Klassinen kenkä, joka sai alkunsa noin 1928. Se oli käytännöllinen kenkä, joka valmistettiin käytetyistä autonrenkaista ja sisäkumeista. Se on ensimmäinen kenkämalli, jota Camper myi ja muodostaa nykyään pohjan Camperin ominaiselle tyylille ja filosofialle: maalaismainen, yksinkertainen, ironinen, käytännöllinen, mukava, kierrätetty ja urbaani. Malli kunnioittaa ympäristöä siten, että se on suunniteltu, kehitetty ja tuotettu kuormittamalla ympäristöä mahdollisimman vähän. Euroopan Unioni palkitsi Camperin tästä merkistä vuonna 2000 EU:n ympäristömerkillä. Camper oli ensimmäinen kenkämarkkinoiden yritys, jolle vastaava merkki on myönnetty.

camper_camaleon

Camperin kengät Zalandolta, Footwaystä ja Spartoolta.