Feelmax-paljasjalkakengät ja varvassukat – suomalainen vaihtoehto

Suomalainen Feelmax kutsuu itseään ainoaksi todelliseksi paljasjalkakenkävalmistajaksi markkinoilla. Väitteen takana on Feelmaxin uniikki, todella ohut, vain 1mm ulkopohja, joka mahdollistaa hyvin tarkan paljasjalkatunteen. Pohjan valmistaa Feelmaxille yksinoikeudella saksalainen autonrenkaistaan kuuluisa Continental® tehdas. Näissä kengissä ei siis ole minkäänlaista vaimennusta tai kantakorotusta.

Feelmaxin missiona on valmistaa maailman kevyimmät ja joustavimmat paljasjalkajalkineet. Ne ovat joustavat, hengittävät ja pohja on vesitiivis, eikä jätä jälkiä pintoihin. Mukavuus on ollut suunnittelussa etusijalla – Feelmaxit ovat erityisen leveät varpaiden kohdalta.

Feelmax-paljasjalkakengät ovat olleet käytössä mm. seuraavilla suomalaisilla urheilijoilla: jääkiekkoilija Sami Kapanen, pituushyppääjä Tommi Evilä, mäkihyppääjä Matti Hautamäki, ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen, ja lumilautailija Eemeli Laari.

Feelmax-mallisto
Kaikki Feelmax-paljasjalkakengät löydät virallisesta Feelmax-verkkokaupasta, samoin kuin Feelmax-varvassukat.

Feelmax Aapa – tässä kengässä on Continental-rengasyhtiön tekemä, maailman ohuimmaksi high-tech -ulkopohjaksi sanottu 1,3mm komposiittikumipohja. Vettähylkivä päällinen, leveä lesti ja parannettu kulumiskestävyys.

feelmax_aapa

Feelmax Kuusaa – yleiskenkä “kuin sukka”. Sisä- ja ulkokäyttöön, juoksumatolle, salille, joogaan, rannalle jne. Kuusaa on erittäin kevyt, ja sen pohja on vain 1,3mm paksu.

kuusaa

Feelmax Panka – Feelmaxin suosituimmat varvatossut ulkoliikuntaan, katukengäksi, puutarhaan, ja vaikka ostoksille. Continentalin 1,3mm pohja. Pohja on siis hyvin pitävä ja tarttuva, mikä mahdollistaa myös äkkinäiset liikkeet esimerkiksi urheilussa. Kengän varsi ulottuu nilkan ympärille tehden kengästä tukevan. Pohja on 1,3mm paksu.

feelmax_panka-1

Feelmax Osma 3 – Parannellut kengät juoksuun, sekä myös sisä- ja ulkoliikuntaan ja vapaa-aikaan. Erityisen kevyet. Hengittävä ja vettähylkivä päällinen. Kengässä on nauhojen pikakiristys ja 2,5mm pohja.

osma3_S

Feelmax Kuuva 2 – Erittäin kevyt varsikenkä vaellukseen, metsästykseen ja talvikäyttöön. Se on vedenkestävää Waterbuck -nahkaa ja siinä on pitoa parantava ulkopohjan kuviointi. Kengässä on myös levennetty varsi helpompaa pukemista varten. Pohja 2,5 mm.

feelmax_kuuva-2

Feelmax Niesa 2 – Kuten Aapa-mallissa, tässäkin kengässä on Continentalin erikoisohut 1,3mm pohja. Vettähylkivä päällinen, leveä lesti ja parannettu kulumiskestävyys. Sopii sisä- ja ulkokäyttöön, juoksumatolle, sali- ja fitness-käyttöön sekä juoksukengäksi. Toisaalta miksei myös Crossfitiin, joogaan, biitsille ja after-skihin…

niesa2_S

Feelmax Vasko – Uusi kenkä juoksuun, vapaa-aikaan ja ulkoiluun vaativissa olosuhteissa. Päällinen on valmistettu kalvokankaasta, joka hylkii kosteutta ja hengittää. Kengässä on myös kumikärki, joka suojaa varpaita ja helpottaa pitoa myös varvistaessa.

feelmax_vasko

Tarkista uusimmat tiedot, saatavuus ja hinnat sekä tilaa Feelmax-paljasjalkakengät Feelmax.com-verkkokaupasta!

Feelmaxilta saat myös varvassukkia.