Yleistä Paljasjalkakengistä

Paljasjalkajuoksijan ja lenkkeilijän lihashuollon apuvälineet

Jumiinhan ne pohkeet jokseenkin väistämättä menevät, kun siirtyy paljasjalkajuoksuun / zero-drop -kenkiin… Ja saattaa kipuiluja Jatka lukemista »

Usein kysytyt kysymykset paljasjalkakengistä

Saamme paljon kysymyksiä lukijoiltamme (kiitos niistä!) ja kaikkia auttaaksemme olemme koonneet tällä sivulle yleisimmin kysyttyjä Jatka lukemista »

Vaivaisenluut, nivelrikko ja paljasjalkakenkien käyttö

Vaivaisenluiden ollessa ongelma monet suosivat paljasjalkakenkiä, etenkin kaikkein leveälestisimpiä. Joillekin vaivaisenluista kärsiville paljain jaloin oleminen Jatka lukemista »

Juoksijan polvi

Monet polvivaivaiset ovat olleet kiinnostuneita, auttaisiko paljasjalkajuoksu ja paljasjalkakenkien käyttö heitä välttämään vaivoja. On lukuisia Jatka lukemista »

Vibram FiveFingers vs. Merrell Barefoot

Sekä Vibram FiveFingersillä että Merrell Barefoot -malleilla on omat etunsa ja heikkoutensa. Jotta voisit valita Jatka lukemista »

Miten keskiaikainen hevostenhoito liittyy paljasjalkajuoksuun?

Yksi mielenkiintoisimpia esimerkkejä kenkien vaikutuksesta terveyteen on Houstonin poliisilaitoksen kokemukset viime vuosina. Ken Bob kertoo Jatka lukemista »

Paljasjalkakenkien pesu, puhdistaminen sekä hajunpoisto

Paljasjalkakenkien pesu ja puhdistaminen: monet käyttävät paljasjalkakenkiään ilman sukkia säilyttääkseen paljain jaloin olemisen tunteen. Monien Jatka lukemista »

Paljasjalkakenkien oikea koko? 7 vinkkiä sopivien paljasjalkakenkien valintaan ja koko-opas

Paljasjalkakenkien oikea koko riippuu valmistajasta, ja paljasjalkakenkien koon valinta eroaa monesti tavallisten kenkien kokovalinnasta. Alla kootut Jatka lukemista »

Paljasjalkakengät kuntosalilla, aerobicissä ja crossfitissä 

Monille suurin syy ostaa paljasjalkakengät on niiden uudistava ja virkistävä vaikutus – tavallisemmatkin aktiviteetit kuten Jatka lukemista »

Sivu[tcb_pagination_current_page] / [tcb_pagination_total_pages]