Paljasjalkakenkämerkit

Soft Star -kengät

Soft Star on tehnyt käsityönä laadukkaita pehmeäpohjaisia kenkiä vuodesta 1985. Tim Oliver ja hänen vaimonsa Jatka lukemista »

Unshoes -paljasjalkasandaalit

Terral Foxin perustaman Unshoesin paljasjalkasandaalit ovat hyvin kevyet, ohuet, joustavat ja mukavat. Niissä on Vibram Jatka lukemista »

Camper Peu – ympäristöystävälliset minimalistikengät

Camper on espanjalainen perheyritys, joka perustettiin vuonna 1975, mutta sen arvot ja kengänvalmistustaidot ulottavat juurensa Jatka lukemista »

Feiyue – minimalistiset kengät

Feiyuen minimalistiset kengät on kehitetty erityisesti taistelulajeja varten. Feiyuen asema taistelulajeissa on ollut vahva jo yli Jatka lukemista »

Vibram FiveFingers vs. Merrell Barefoot

Sekä Vibram FiveFingersillä että Merrell Barefoot -malleilla on omat etunsa ja heikkoutensa. Jotta voisit valita Jatka lukemista »

Adidas-paljasjalkakengät: Adidas Adipure Adapt, Motion ja Gazelle

Adidas valmistaa pääosin perinteisiä juoksukenkiä, mutta on myös lähtenyt mukaan kilpailemaan paljasjalkakenkämarkkinoille Adipure-mallistollaan. Tässä muutamia suosituimpia Adidasin Jatka lukemista »

New Balance -paljasjalkakengät

New Balance aloitti valmistamalla kaaritukia kenkiin 1900-luvun alussa. 1970-luvulla se alkoi valmistaa kenkiä ja nykyään Jatka lukemista »

Reebok-paljasjalkakengät

Reebokin kengät ovat melko kiisteltyjä paljasjalkakenkäilijöiden keskuudessa – niissä on monesti enemmän pohjaa ja tukea kuin Jatka lukemista »

NIKE-paljasjalkakengät

Nike on hyvin perinteinen juoksukenkämerkki ja myös vähitellen lähtenyt  mukaan minimalisti- tai paljasjalkakenkämarkkinoille. Monet kengistä sopivat tukevuutensa, Jatka lukemista »

LUNA Sandals – paljasjalkasandaalit

LUNA Sandals -“paljasjalkasandaalit” ovat kevyet ja yksinkertaisemmat vaihtoehdot tavallisille juoksulenkkitossuille. LUNA Sandals on seattlelainen merkki, Jatka lukemista »

Sivu [tcb_pagination_current_page] ​/[tcb_pagination_total_pages]